Kuolinpesän tyhjennys

Onko edessä kuolinpesän tai muun tilan tyhjennys? Me ostamme ja tyhjennämme kokonaisia kuolinpesiä pääkaupunkiseudulla. Myös varastojen ja muiden tilojen tyhjennykset kaikki pois periaatteella.

Varaa ilmainen arviokäynti 044-5588078

Mitä tehdä kaikille tavaroille?

Kuolinpesän tyhjentäminen voi olla hankala homma. Minne huonekalut? Mitä tehdä matoille, astioille aterimille, pannuille ja padoille? Mikä menee kierrätykseen ja mikä myyntiin?

Usein aikataulukin on tiukka; asunto pitäisi saada myyntiin. Irtaimiston arvon selvittäminen voi olla äkkiseltään hankalaa ja myyminen yksitellen aikaa vievää. Tällaisissa tapauksissa tarjoamme asiantuntevaa palveluamme. Me ostamme kaikenlaista tavaraa. Myymme myytävissä olevan tavaran eteenpäin ja lajittelemme loput jätteet kierrätykseen.

Lahjoitamme tavaraa ja vaatteita myös hyväntekeväisyyteen.

Tulemme paikalle arvioimaan jälleenmyytävän tavaran arvon verrattuna kierrätykseen menevään ja annamme tarjouksen välittömästi. Tämän jälkeen hoidamme asunnon tyhjennyksen nopeasti. Nopeimmillaan saman tien. Voimme tarvittaessa hoitaa myös loppusiivouksen.

Huomioikaa että on tärkeää olla hävittämättä mitään ennen arviointia. Moni arvottomalta tuntunut esine on päätynyt näin roskikseen. Käymme mielellämme kaiken läpi ja lajittelemme jätteet asianmukaisesti. Huomioimme tietoturvan ja toimimme diskreetisti.

Huoneiston tyhjennys – Mökin tyhjennys – Autotallin tyhjennys

Ota yhteyttä. Puh 044-5588078

Y-tunnus 2833096-8

Ostamme kuolinpesiä ja tyhjennämme huoneistoja ja muita tiloja pääkaupunkiseudulla, Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen Kirkkonummi, Siuntio, Vihti, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Pornainen. Joissain tapauksissa myös laajemmallakin.